Bekijk hier onze
mozaïektegels

Mozaïektegels

Mozaïeken is een echte kunstvorm en bestaat al eeuwen; kleine tegeltjes die in een patroon worden gelegd. De Grieken en Romeinen waren er dol op en paste de mozaïekkunst toe op vloeren en huizen. Vandaag de dag is de techniek nog steeds heel populair, ook in het interieur. Maar in tegelstelling tot vroeger kunt u mozaïektegels nu krijgen op een mat van een vaste afmeting, dat scheelt het arbeidsintensieve leggen van al die losse steentjes.

Voor een mooi mozaïekmotief kunt natuurlijk ook bij ons terecht. Wij bieden diverse mozaïektegels aan van gerenommeerde tegelmerken zoals Imoker, Savoia en Verde.

 

De beste kwaliteit mozaïek tegels

Tegelstudio Veenendaal selecteert voor haar uitgebreide assortiment alleen tegels van de allerbeste kwaliteit. Welke tegel u ook kiest, bij Tegelstudio Veenendaal verzekert u zich van een kras- en slijtvast kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van heeft.

Naast mozaïektegels vindt u bij ons ook natuursteentegels, decortegels, wandtegelsvloertegels en plinten op maat.

Mozaiek tegels Mozaiek tegels Mozaiek tegels
Bekijk hier ons

Assortiment

Vloertegels

Vloertegels

Wandtegels

Wandtegels

Mozaiek tegels

Mozaïektegels

badkamer met decortegels

Decortegels

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels

Tegelplint op vloer met meetlat

Plinten op maat

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64