Bekijk hier onze
vloertegels

Vloertegels

Een tegelvloer vormt de basis van uw interieur en bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling in de ruimte. Wij van Tegelstudio Veenendaal denken graag met u mee in uw keuze voor de juiste tegel. Wij voorzien u daarom graag van advies en komen met een passend aanbod, zodat u jarenlang van uw tegelvloer kunt genieten!

De juiste tegelkeuze

Een tegelvloer moet aansluiten op uw persoonlijke smaak maar dient ook praktisch te zijn, denk aan de krasgevoeligheid van een tegel, de vlekgevoeligheid of de stroefheid van een vloertegel. Heeft u huisdieren of kleine kinderen dan zijn dit zaken die u zeker mee dient te nemen bij de keuze voor een geschikte vloertegel. Uiteraard voorzien wij u hierin graag van goed advies.

 

De beste kwaliteit vloertegels

Tegelstudio Veenendaal selecteert voor haar uitgebreide assortiment alleen tegels van de allerbeste kwaliteit. Welke tegel u ook kiest, bij Tegelstudio Veenendaal verzekert u zich van een kras- en slijtvast kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van heeft.

Naast vloertegels vindt u bij ons ook natuursteentegels, mozaïektegels, wandtegelsdecortegels en plinten op maat.

Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels Vloertegels
Bekijk hier ons

Assortiment

Vloertegels

Vloertegels

Wandtegels

Wandtegels

Mozaiek tegels

Mozaïektegels

badkamer met decortegels

Decortegels

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels

Tegelplint op vloer met meetlat

Plinten op maat

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64