Bekijk hier onze
wandtegels

Wandtegels

Wandtegels worden vaak in een toilet, badkamer of keuken gebruikt, ruimtes waar het vochtig of snel vies kan worden. Daar zijn ze zeer geschikt voor, want wandtegels zijn waterbestendig en heel eenvoudig schoon te maken!

Maar wandtegels kun je natuurlijk ook in een woonkamer gebruiken. Vaak wordt gedacht dat tegels bij een modern interieur horen maar dat is helemaal afhankelijk van wat voor soort tegel je kiest, het materiaal en of de tegel glanzend of mat is. Daarin is de keuze natuurlijk aan u: wij adviseren u graag en bieden u een groot aanbod van wandtegels met verschillende uitstralingen en in diverse afmetingen.

 

De beste kwaliteit wandtegels

Tegelstudio Veenendaal selecteert voor haar uitgebreide assortiment alleen tegels van de allerbeste kwaliteit. Welke tegel u ook kiest, bij Tegelstudio Veenendaal verzekert u zich van een kras- en slijtvast kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van heeft.

Naast wandtegels vindt u bij ons ook natuursteentegels, mozaïektegels, decortegelsvloertegels en plinten op maat.

Wandtegels Wandtegels Wandtegels Wandtegels
Bekijk hier ons

Assortiment

Vloertegels

Vloertegels

Wandtegels

Wandtegels

Mozaiek tegels

Mozaïektegels

badkamer met decortegels

Decortegels

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels

Tegelplint op vloer met meetlat

Plinten op maat

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64