Ook voor stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres

Stucwerk

U kunt, naast voor tegels en tegelzetten, bij Tegelstudio Veenendaal terecht voor al uw stukadoorswerk. Goede professionele stukadoors lijken soms moeilijk te vinden: Tegelstudio Veenendaal werkt alleen met de allerbeste stukadoors uit de regio om u als klant volledig te kunnen ontzorgen wanneer u een nieuwe woning betrekt of uw huidige verbouwt. Hierdoor kunnen wij u totaaladvies geven en met onze totaalservice de basis aankleding en afwerking voor u uit handen nemen.

Professioneel stukadoorswerk

De stukadoors met wie wij samenwerken zijn echte vakmensen. Zij leveren vakwerk volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ons doel is onze klanten zo volledig mogelijk, en naar volle tevredenheid, van dienst te kunnen zijn. Gedegen stukadoorswerk is net zo bepalend voor het eindresultaat als de wandtegelkeuze en het tegelzetwerk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van professioneel stukadoorswerk via Tegelstudio Veenendaal. Of bezoek geheel vrijblijvend onze showroom en laat u adviseren en inspireren. Onze showroom is elke zaterdag geopend en doordeweeks op afspraak te bezoeken.

 

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64