Een mooie vloer laat je natuurlijk leggen door een professional

Tegelzetten

De perfecte tegelvloer leggen is een enorme klus. Het is nauwkeurig werk: de schakeringen van tegels onderling én het op maat snijden. De keuze voor een goede kwaliteit tegel is belangrijk: maar het gebruik van de juiste lijm en voegsel is evenzo belangrijk. Bij tegelzetten is het van belang vooraf de legrichting te bepalen, het patroon en het startpunt. Om de tegels bij het snijden niet te beschadigen is het gebruik van een echte tegelsnijder van groot belang. En natuurlijk moeten de tegels en voegen lang genoeg kunnen drogen.

Tegelzetter zet tegelvloer

Professionele tegelzetters

Tegelstudio Veenendaal werkt met professionele tegelzetters met jaren ervaring. Tegelzetters die zich hebben gespecialiseerd in het aanleggen van perfecte tegelvloeren en tegelwanden. Zij hebben de beschikking over het juiste professionele gereedschap en weten als geen ander hoe zij de tegelvloer zo mooi mogelijk kunnen leggen. Wanneer u de vloer niet- professioneel laat leggen kunnen de gevolgen niet te overzien zijn: slecht tegelwerk is immers moeilijk te herstellen; vaak gaan de gelegde tegels daarbij verloren. En aangezien een tegelvloer geen kleine investering is, kunt u het beter in één keer goed doen!

Tegelzetten is een vak apart

Laat uw gedroomde tegelvloer professioneel leggen door de tegelzetters van Tegelstudio Veenendaal. Neem contact met ons op over de mogelijkheden of breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Deze is vijf dagen per week geopend en buiten openingstijden altijd op afspraak te bezoeken.

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64