Een uniek assortiment en deskundig advies

Over Tegelstudio Veenendaal

Al jaren levert Tegelstudio Veenendaal de mooiste vloertegels, wandtegels, mozaïektegels en natuursteen aan haar klanten. Ons assortiment is met recht uniek te noemen, evenals onze aanpak. Uw wens staat bij ons centraal: onze deskundige en betrokken mensen geven u professioneel advies tijdens de zoektocht naar de perfecte tegel. Want een tegel kiest u niet voor een paar jaar, maar soms wel voor een heel leven!

Vijftien jaar tegelervaring

Wij werken inmiddels al meer dan twintig jaar met de allerbeste kwaliteitstegels. Wij weten als geen ander wat er te koop is en welke tegel voor welke toepassing geschikt is. Het aanbod van tegels is enorm: alleen ons basisassortiment omvat al meer dan 500 soorten tegels in alle denkbare kleuren, patronen en maten! En dan te bedenken dat we van alle merken in ons assortiment de overige soorten tegels ook nog op bestelling kunnen leveren.

Natuursteen tegels

Onze unieke aanpak

Het houdt bij Tegelstudio Veenendaal niet op bij enkel de beste kwaliteit tegels. Onze unieke aanpak is in de hele regio bekend: naast kwaliteit staan wij bekend om onze uitgebreide service en deskundige advies. Wij stellen alles in het werk om u te ontzorgen en te ondersteunen bij de keuze voor de perfecte tegel. Want met zo’n enorm assortiment en de lange levensduur van onze producten is alleen de perfecte tegel goed genoeg. Wij helpen u graag deze tegel te vinden.

Natuursteen tegels

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64