Al 20 jaar actief
in de tegelwereld!

Expertise

Door onze jarenlange ervaring met tegels zijn wij echte tegelexperts. Wij werken met de beste tegelzetters om uw tegelvloer of -wand zo perfect mogelijk af te leveren. Tegelzetten is immers een vak apart: net zoals u waarschijnlijk nooit uw wand zo strak krijgt als een echte stukadoor. Met al deze kennis en expertise is Tegelstudio Veenendaal hét adres voor kwaliteitstegels, tegelzetwerk en persoonlijk advies. Om goed advies te kunnen geven en de tijd voor u te kunnen nemen raden wij u aan om onze showroom op afspraak te bezoeken. Wij heten u graag welkom in onze showroom!

Natuursteen tegels

Persoonlijk en betrokken

Wij adviseren u graag over de perfecte tegelsoort. Persoonlijk en betrokken leiden wij u door het keuzeproces en adviseren u waar nodig. Want uiteindelijk zoekt ook ú die perfecte tegel. En met alleen de keuze voor de juiste tegel bent u er nog niet: wellicht denkt u aan vloerverwarming, beschikt u niet over de ervaring om de tegels te plaatsen of vraagt u zich af hoe u uw tegels het beste kunt onderhouden om verzekerd te zijn van een lange levensduur. Stuk voor stuk vragen waarmee u bij Tegelstudio Veenendaal terecht kunt: Met persoonlijk advies en een uitstekende service beantwoorden we graag deze vragen of ontzorgen u bij het plaatsen van tegels of vloerverwarming.

Natuursteen tegels

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64