Welkom in onze
uitgebreide showroom

Dé perfecte tegel

De keuze voor de juiste tegels is erg belangrijk. Tegels kunnen een leven lang mee en bepalen voor een grote mate de uitstraling van de kamer of terras. De juiste tegel moet aansluiten op uw smaakwensen maar… hij moet ook praktisch zijn en geschikt voor datgene waar u hem voor wilt gebruiken.

Bij Tegelstudio Veenendaal bieden we diverse tegels aan in alle soorten en maten, ieder met een unieke uitstraling. Zo bieden we diverse wandtegels, decortegels, natuurtegels, mozaïektegels en vloertegels aan.

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide tegelcollectie en wilt u deze graag komen bekijken? Dat kan! U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom. Een tegel moet je immers in het echt zien en kunnen voelen, u loopt er straks dagelijks op.

Graag nodigen we u daarom uit in onze showroom waar u rustig kunt rondkijken en we u vanzelfsprekend graag voorzien van deskundig advies.

 

Bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

Onze showroom is eenvoudig te bereiken met voldoende parkeergelegenheid. Onze showroom is gelegen aan de Diedenweg 100 in Ede.

 

Afspraak in onze showroom

Om een afspraak te maken verwijzen we u graag door naar ons afspraakformulier. Vul deze in met uw gegevens en een datum en tijdstip die u het best uitkomt, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

We verwelkomen u graag in onze showroom!

Tegelstudio Veenendaal

Handtekening Tegelstudio

Vragen?
Neem gerust contact met ons op!
Contact
Showroom
Diedenweg 100
6717 KV Ede
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken om onze tegels te bekijken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever bellen?

0318 - 51 64 64